Video-pitch Vrienden met je geld

Ik heb voor het groeiprogramma van het Oranje fonds een video pitch gemaakt. Ik heb hiervoor de slaapkamer van mijn jongste zoon omgebouwd tot een redelijke studio inclusief telepromter.

whatsapp-image-2016-11-09-at-20-34-37

kunt helpen door deze video te delen met jouw vrienden. laat een reactie achter onder dit bericht waarin je mij verteltwat jij van dit initiatief vindt en wat jouw grootste uitdaging is bij jezelf en bij het opvoeden van kinderen als het gaat over geld.

Er wordt hard gewerkt aan het afronden van mijn boek met de gelijknamige titel “Vrienden met je geld”. Ik wil iedereen die een reactie achterlaat onder dit bericht met daarin de antwoorden op de bovenstaande vragen bedanken door alvast een hoofdstuk uit mijn boek naar je op te sturen.

Vertel mij wat je van dit initiatief vindt en wat jouw grootste uitdaging is in een reactie onder dit bericht en ontvang een hoofdstuk uit mijn boek!

Bedankt en tot snel,

Diederik